Opis forum
Gdy dostałem Gothic'a 2 grałem w niego i lto tak, że prace domowe odrabiałem przed lekcją (tak pozatym nadal tak robię tylko z Gothic III). Dostałem od taty piękne pudełeczko na urodzinki z napisem: GOTHIC II NOC KRUKA. Już nie mówię, że Gothic 2 miał dobrą grafikę, ale to zmroziła mi neurony w mózgu. Tylko szkoda, że takie krótkie wrażenie, bo można się przyzwyczaić. Ale do rzeczy.
Potwory wyglądają ładniej i wszystko ładniej. Postacie nie zmienione, ale wiele nowych dodanych. Był trudniejszy od Gothic 2 ale co tam grałem. Szkoda tylko, że gra na (tak z wykonaniem dodatkowych misji) 20 godzin i tyle...
Administrator
20 godzin??????ja za pierwszym razem przelazłem w góra 15 godzin
Administrator
prawie wszystkie.z farmą akila nie zrobiłem cyba i jeszcze troche
[red]No więc właśnie, a te rzeczy zajeły mi najwięcej/A kto inny...
A ja mam coś z kompem, i mi samo NK nie chciało działać xP... grałem w samo G2, ale ostatnio pożyczyłem od kumpla tego NK z CD-Action, i mi zadziałał... [głupie, bo oryginał nie chciał xD], dopiero zacząłem, bo gram teraz w NK, ale już się fajniejsze wydaje...zwłaszcza że można być Magiem Adanosa, i że sa czary Beriara
a właśnie... jak zacząłem grę, to poszedłem na górę Wieży Xarsdasa, i tam była Kapliczka Beliara, a ten Beliar wyglądał jak Śniący xP
Nom masz rację z tą kapliczką jest ich kilka w Khorinis i kilka w Górniczej Donlinie, jak pamiętam to i w Jarkendarze są.
Ale największy fakt to że łeb jak Śniący (ja wolę wygnaniec(bo Bezi go wygnał z świata ludzi)).